Barn & Skola, Månesköldskolan

Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, grundsärskola och musikskola. Barn & Skola erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn med kvalitativa övergångar för våra barn och elever. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.förutsättningar för skolutveckling.

Månesköldskolan är en F-6-skola i centrum. Här finns under dagen 310 barn och 40 medarbetare. Vi jobbar i 13 skolklasser, 2 förskolegrupper och 4 fritidsavdelningar. Vi strävar efter att vara en enhet som bedriver aktiv skolutveckling och möter våra elever där de är.

Vill du vara med och skapa framtidstro för våra elever i Lidköping? Då vill vi att du fortsätter att läsa den här annonsen och titta på vår film.

Arbetsbeskrivning

Läsåret 2020/2021 så arbetar du främst med de elever som av olika anledningar har svårt att nå måluppfyllelse. Du arbetar i huvudsak med undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Utöver detta förväntas du tillsammans med övriga förstelärare arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet och de utvecklingsområden som har arbetats fram på Månesköldskolan. Detta kan innebära att du ger kollegialt stöd, utvecklar och främjar kollegialt lärande och leder utvecklingsarbete i tex. arbetslag och andra arbetsgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har speciallärarutbildning och/eller legitimerad grundlärare med erfarenhet av att arbeta med elever som har behov av anpassningar och särskilt stöd.
Du behöver ha erfarenhet av att dokumentera och skriva åtgärdsprogram samt vara trygg i samtal med föräldrar.

Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser.

Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar.

Du ser möjligheter i att arbeta ämnesövergripande i samarbete med andra. Ditt lärande i det kollegiala lärandet är en självklarhet. Du reflekterar över och analyserar din egen undervisning som en naturlig del av din praktik. Du har ett stort engagemang i klassrummet och tar ett stort ansvar i arbetet.

Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.

Villkor
Tillsvidare 100 % med start 11 augusti 2020.

Övrigt

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 11 augusti 2020
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BS 2020/199
Kontakt
  • Marika Strand, rektor, 0510-770675
  • Marie Therén, biträdande rektor, 0510-770223
Publicerat 2020-06-24
Sista ansökningsdag 2020-07-05

返回职位空缺页面