Service, Fastighet och Park, Anläggningsdrift

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om jobbet

En Idrottsplatsvaktmästare inom Service arbetar med skötsel och underhåll av våra idrottsanläggningar. Arbetet är serviceinriktat med tekniska och praktiska inslag.

Arbetsuppgifter

Som Idrottsplatsvaktmästare ingår du i ett arbetslag som ser till att våra idrottsanläggningar är i sådant skick så att våra kunder upplever en hög kvalité och god service. Detta gör att föreningarna får bästa möjliga förutsättningar att utöva sin idrott.
Arbetet är omväxlande och i tjänsten ingår i första hand driftsarbeten på idrottsanläggningarna liksom att hålla en god kontakt och bra service åt de föreningar och besökare som använder anläggningarna. Arbetsuppgifterna består till stor del av skötsel av idrottshallar, is- och fotbollsplaner samt inre och yttre fastighetsskötsel på våra anläggningar.

Vem är du ? 

Du som söker har utbildning på lägst gymnasienivå i ett yrkesförberedande program inom teknik eller hantverk eller annan erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du är praktiskt lagd och har vana att köra och hantera maskiner. Vi förutsätter att du har viss datorvana.
Erfarenhet av att köra ismaskin och gräsklippare är meriterande. 
B-körkort är ett krav och det är meriterande och du har BE-körkort.

Vi söker dig som har en positiv och engagerad inställning och förmåga att kommunicera och att ge en god service. Du är säkerhetsmedveten, ansvarskännande och kan jobba självständigt så väl som i ett lag. Det är positivt om du har ett idrottsintresse och förståelse för föreningslivet. 

Vi beaktar personlig lämplighet för tjänsten.

Övrigt

Vi söker sommarvikarier som kan arbeta vecka 24-32. Arbetet är främst dagtid men kväll- och helgpass kan förekomma. Ange vilka veckor du kan arbeta.


Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vi eftersträvar en jämnare könsfördelning i gruppen.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Med hänvisning till Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg begär vi vid anställning inom Intern Service ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget erhåller du via polisen, utdrag ur belastningsregister. Utdraget ska kunna visas upp inför anställningstillfället.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 0%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SE 2024/51
Kontakt
  • Toni Apell, Enhetschef Anläggningsdrift, 0510-770273
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
  • Kommunal, Erik Berggren, 0510-770505
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb