Sektor service, måltid och lokalvård, Enhet 4

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om Jobbet

Är du en god lyssnare som kan inspirera och motivera andra till att utveckla sig själva och verksamheten? Då kan du vara den coachande arbetsledaren som vi söker på Måltid och Lokalvård.

Service måltid och lokalvård i Lidköpings kommun ansvarar för alla måltider inom förskola, skola, gymnasium och äldreomsorg samt utför all lokalvård inom kommunens verksamheter.
Våra 220 medarbetare lagar ca 10000 portioner per dag och städar närmare 250 000 kvm fördelade på hela kommunen.

Vårt ansvar är att se till att vi utför och utvecklar våra uppdrag för att matcha kundernas behov och förväntningar. Vår ambition är att våra verksamheter ska bidra till att vi är en kommun i framkant vad gäller service och hållbarhet för människa och miljö. Området Måltid och Lokalvård är indelat i 6 enheter och i varje enhet finns både måltids- och lokalvårdsuppdrag.
Som arbetsledare kommer du att tillhöra en geografisk enhet men du kommer att verka för både måltid och lokalvård. Du är en viktig länk mellan chef och medarbetare i att leda och utveckla verksamheten. Det är viktigt att du har förmågan att kommunicera med både medarbetare och kunder samt förmåga att skapa goda relationer.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare inom Service på Måltid och Lokalvård har du en nyckelroll för våra verksamheters utveckling och förbättring av våra arbetsmetoder.
Du kommer i samarbete med enhetschef planera, styra och följa upp satta mål för verksamheten. Du arbetar för stötta och coacha medarbetare i den dagliga driften och skapa en god arbetsmiljö och gott arbetsklimat för samtliga. I rollen ingår även att planera, genomföra och följa upp arbetet vi utför. I arbetet ingår också arbete i vissa administrativa system såsom inköp, fakturor och driftssystem. I rollen kan det även ingå att stötta upp vid tillfällig frånvaro ute i våra verksamheter.

Tjänsten innebär ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Du har direktkontakt med våra kunder och för att lyckas i rollen krävs att du är lyhörd, flexibel och initiativrik. Att samarbeta och att vara spindeln i nätet för organisationens utveckling är en självklarhet. Som arbetsledare kommer du att vara delaktig i införandet av vår stora satsning på systemstöd.


Vem är du?

Vi söker dig med ledaregenskaper som brinner för arbetet ute i verksamheten. Vi ser gärna att du har en bakgrund som kock, lokalvårdare alternativt erfarenhet från andra serviceverksamheter.
Du har lägst 3 årig gymnasiekompetens och behärskar svenska i tal och skrift.
Erfarenhet från arbetsledande roller är meriterande och med förmågan att entusiasmera och få med dig andra.


Du har goda kunskaper i Officepaketet och har god datavana
B-körkort är ett krav och med tillgång till bil. 

Som person är du engagerad, flexibel och nyfiken samt har förmågan att ta egna initiativ och ha mod att driva utveckling såväl självständigt som i grupp. Vi ser vidare att du är social, serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga och värnar om goda samarbeten.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 


Övrigt

Vikariat, omfattning 100%.
Tillträde enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Med hänvisning till Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg begär vi vid anställning inom Service ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget erhåller du via polisen, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.
Utdraget ska kunna visas upp inför anställningstillfället.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SE 2024/226
Kontakt
  • Ann-Christine Boström, Enhetschef, 0510-770725
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb