Service, Fastighet & Park

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Beskrivning

Området har sedan drygt ett år en ny organisation med tre förvaltare, där en av dem kommer gå på föräldraledighet och därför är vi i behov av en ersättare under denna period.

Området Fastighet&Park ansvarar för bland annat 120 fastigheter vilket motsvarar ca 300 000 kvadratmeter.  Vi hyr ut exempelvis förskolor, skolor, äldreboenden, gymnasium och andra lokaler till kommunens kärnverksamheter. Vi förvaltar också många av kommunens kulturbyggnader och hyr ut såväl kommersiella lokaler som lägenheter. Området har ett 60-tal medarbetare.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda

Arbetsuppgifter

Som en av våra förvaltare har du det övergripande ansvaret för fastigheterna inom ditt förvaltarområde. Detta innebär att du har ansvar för att fastigheterna sköts, driftas och underhålls med hög kvalité och med god ekonomi. Du har en naturlig och tät kontakt med hyresgästen i exempelvis avtals- och underhållsfrågor eller kundönskemål om förändringar. När det sker ombyggnationer eller nybyggnationer inom ditt förvaltarområde är du delaktig i tidigt skede så att förvaltarfrågor bevakas. En del mindre byggprojekt och kontakter med entreprenörer kan också ingå i uppdraget. Du kommer spela en viktig roll i att ta fram beslutsunderlag och vara delaktig i strategiska och operativa frågor kring våra fastigheter.

Till din hjälp för att lösa arbetsuppgifterna har du tillgång till mycket kompetenta personer i form av olika specialistkompetenser inom fastighet, projektledare, en stab/administration samt en driftenhet som har hand om skötsel och felavhjälpande underhåll. Din närmaste chef är Områdeschef Fastighet/Park.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom relevant område för tjänsten eller yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande, men inget krav, att du har några års erfarenhet inom fastighetsförvaltning samt erfarenhet av upphandling, Kunskap kring hyres- och avtalsjuridik är också meriterande. Du har en god administrativ och kommunikativ förmåga och är en person som är engagerad och lätt att samarbeta med. Du skapar en god arbetsatmosfär runt dig och har lätt för att hålla ihop ett lag. Du har ett gott ekonomiskt sinne och är van att ta snabba men ändå genomtänkta beslut. Du har ett högt servicetänk och känner dig bekväm med såväl kund-, myndighet och entreprenörskontakter.

Vi kommer lägga vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

Det kan bli aktuellt att påbörja intervjuer under ansökningstidens slut så tveka inte att inkomma med din ansökan.
Med hänvisning till Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg begär vi vid anställning inom Intern Service ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget erhåller du via polisen, utdrag ur belastningsregister.
Utdraget ska kunna visas upp inför anställningstillfället.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-04-01
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SE 2021/35
Kontakt
  • Anders Kindberg,Områdeschef Fastighet&Park, , 0510-770295
Facklig företrädare
  • Sandra Larsson, Sveriges Ingenjörer , 0510-770139
  • Henrik Johansson, Vision, 0510-770136
Publicerat 2021-02-03
Sista ansökningsdag 2021-03-01

Tillbaka till lediga jobb