Utbildning och Arbetsmarknad, De la Gardiegymnasiet

De la Gardiegymnasiet, en av Sveriges största gymnasieskolor, erbjuder ett stort utbud av program och kurser. Med ca 2000 elever och drygt 250 anställda är det en skola full av liv och möjligheter. Skolan leds av en gymnasiechef och är idag indelad i sju enheter som leds av varsin rektor samt en serviceenhet som leds av gymnasiechefen. På enheterna finns väl fungerande arbetslag som vart och ett leds av en arbetslagsledare. Siktet är inställt på framtiden och utbildningen bedrivs med modern teknik i fräscha lokaler.

Arbetsuppgifter
De la Gardiegymnasiet söker en elevkoordinator som kommer arbeta med hälsofrämjande och motiverande insatser av olika karaktär. 

Rollen som elevkoordinator innefattar arbete både på individ- och gruppnivå. Uppdraget innebär att du kommer att planera och genomföra motivationsskapande aktiviteter på gruppnivå samt ha täta kontakter med elever och vårdnadshavare. Uppdraget innefattar även att vara drivande i planering och genomförande av schemabrytande aktiviteter som syftar till att öka elevernas motivation och trygghet. 

Som elevkoordinator kommer du att arbeta tätt med elevhälsan och enhetens övriga personal. Uppdraget är kopplat till Enhet 5, Introduktionsprogrammen. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har adekvat akademisk bakgrund som socialpedagog, beteendevetare eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från skolans värld och känner till arbetssätt och styrdokument. Du har tidigare arbetat med ungdomar och känner dig väl förtrogen med andra delar av den kommunala verksamheten som kan komma beröra en elevs skolgång.

Som person är du engagerad och brinner för att arbeta med ungdomar. Du kan hantera flera saker samtidigt och är driven och självgående. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Villkor
Visstidsanställning till och med 2021-12-21, med möjlighet till förlängning. Heltid.

Övrigt
Inför anställning kommer vi begära att du visar upp ett utdrag ut belastningsregistret, enligt lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2021-12-21
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-08-09
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer UT 2021/256
Kontakt
  • Daniel Ekman, rektor, 0510-77 07 70
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-77 00 00
Publicerat 2021-06-10
Sista ansökningsdag 2021-06-24

Zurück zu Stellenangeboten