Social välfärd, Stöd i hemmet, Hamngatans hemvård

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om jobbet

Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete. Som undersköterska hos oss får du ett varierat arbete som innefattar många kontaktytor. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas i din roll och göra skillnad för människor varje dag. För oss är respekten för människors självbestämmande och integritet grunden i vårt arbete.

Vi startade upp nytt hemvårdsområde i centrala Lidköping vid årsskiftet. Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete och vill vara med och utveckla vårt nya hemvårdsområde i Lidköping!

Hamngatans hemvård utgår från Hamngatan i nyrenoverade lokaler och hjälper brukare i närområdet. Arbetsgruppen består idag av 20 medarbetare som vi nu  vi behöver utöka. Vi är ett glatt gäng som är måna om varandra och eftersträvar att göra ett så bra jobb som möjligt hos våra brukare. För oss är gemenskap och trivsel en framgångsfaktor. På enheten transporterar vi oss med cykel eller bil.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss bidrar du till en god vård och omsorg för brukarna i deras hem. Du kommer att arbeta med omvårdnad och service som är anpassad efter individens behov. I arbetet hjälper du även brukaren med hälso- och sjukvårdande insatser samt rehabiliterande insatser på ordination från sjuksköterska och legitimerad rehab personal.

Fast omsorgskontakt är en del i ditt arbete och det innebär att du har ett särskilt ansvar för en eller flera individer. Du är med och skapar goda relationer till kollegor, brukare och anhöriga. I ditt arbete ingår även löpande dokumentation och ansvar för att upprätta, följa upp och revidera genomförandeplaner. Du har en viktig roll i enhetens teamarbete.

Vem är du

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter med brukarens bästa i fokus och som är mån om att slutföra det arbete du påbörjat. Du är en trygg person som har förmåga att ta initiativ och skapa tillitsfulla relationer som bygger på omtanke och empati. Du arbetar självständigt och har förmåga att fatta egna beslut  då du arbetar självständigt i brukarens hem.  Du måste samtidigt kunna samarbeta både med dina kollegor och övriga professioner som du möter i arbetet.

Kvalifikationer;

  • Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterska från Socialstyrelsen, alternativt intyg från tidigare arbetsgivare som styrker att du 1 juli 2023 hade en tillsvidareanställning som undersköterska.
  • Behärska svenska i tal och skrift samt god läsförståelse.
  • Erfarenhet av dokumentation
  • B-körkort.
  • Cykelvana.

Övrigt

Du kommer arbeta schemalagd tid såsom dag, kväll, helg.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad.

Din anställning är inom Sektor social välfärd Lidköpings kommun, med placering Hamngatans hemvård, vilket innebär att det kan förekomma resurspass på andra enheter.

Urval sker fortlöpande under rekryteringsperioden.

Lidköpings kommun erbjuder friskvårdsbidrag.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SV 2024/91
Kontakt
  • Birgitta Hassellöf, 0510-771019
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb