Sektor bildning, Grundskola F-9, Stenhammarskolan

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Alla som arbetar på Stenhammarskolan gör skillnad och vi ska alltid vara barnens främsta företrädare. Glädje, Gemenskap och Nyfikenhet är de kärnvärden som ger oss riktningen för att ge eleverna goda förutsättningar att möta framtiden.
Glädje – vi vill odla det goda och ge eleverna upplevelser och erfarenheter som de bär med sig genom livet. Ett positivt ledarskap med fokus på styrkor, då vi vet att det vi fokuserar på växer.
Gemenskap – vi arbetar för fullföljda studier genom trygghet och studiero, vår fadderverksamhet ger förutsättningar för elever i olika åldrar att mötas och lära tillsammans. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla mer tillgängliga lärmiljöer som skapar goda förutsättningar för alla elevers lärande och utveckling.
Nyfikenhet – ett lustfyllt lärande på alla nivåer. Vi kan, vill och vågar och digitaliseringens möjligheter tas tillvara. Genom goda relationer kan vi lära av varandra både i kollegiet och i klassrummet.

Om jobbet

Vi söker lärare i fritidshem som vill vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla vår fritidshemsverksamhet, där varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer.

Du arbetar för att stödja elevens utveckling och ge dem möjlighet att samspela med kamrater, där leken är en utgångspunkt. Du arbetar för att utveckla elevernas sociala förmågor men också språkliga och matematiska förmågor samt omvärldskunskap.

Du är väl insatt i aktuella styrdokument, och du samarbetar i ett arbetslag tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet, i förskoleklassen och på skolan. Du planerar, genomför, och följer du upp verksamheten genom att reflektera, och dokumentera. På så sätt så hittar du möjligheter att utveckla verksamheten framåt.

Vem är du

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem alt lärare med inriktning mot fritidshem. Du har engagemang, målmedvetenhet och brinner för ett lustfyllt lärande i fritidshemmet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidare 100% med start i augusti 2024. 

Provanställning kan komma att tillämpas.

Intervjuer kan komma att ske löpande under hela ansökningsperioden.

Övrigt

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde augusti 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BI 2024/98
Kontakt
  • Malin Florén, rektor, 0510-771561
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat 2024-03-26
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Tillbaka till lediga jobb