Sektor bildning, Grundskola F-9, Lidåkerskolan

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Lidåkerskolan är en skola för positiva möten. En skola där utmaningar och trygghet lägger grunden för lärandet, där trygghet och framtid går hand i hand. Lidåker är skolan där barnet får frihet att växa under trygga förhållanden, skolan som skapar förutsättningar att lyckas i livet. Skolan har ca 240 elever från förskoleklass – åk 6 samt fritidshem. Skolans pedagoger och elever är organiserade i tre arbetsgrupper.

Om jobbet

Vi söker lärare i fritidshem som vill vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla vår fritidshemsverksamhet, där varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer.

Du arbetar för att stödja elevens utveckling och ge dem möjlighet att samspela med kamrater, där leken är en utgångspunkt. Du arbetar för att utveckla elevernas sociala förmågor men också språkliga och matematiska förmågor samt omvärldskunskap.

Du är väl insatt i aktuella styrdokument, och du arbetar systematiskt i samarbete med dina kollegor på fritidshemmet, i förskoleklassen och på skolan. I sammanhanget planerar, genomför, och följer du upp verksamheten genom att reflektera, och dokumentera. På så sätt så hittar du möjligheter att utveckla verksamheten framåt.

Under skoldagen samverkar du ut i klass, alternativt in i särskild undervisningsgrupp. 

Vem är du

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem alt lärare med inriktning mot fritidshem. Du är positiv, har engagemang, målmedvetenhet och brinner för ett lustfyllt lärande i fritidshemmet. 

Meriterande är det om du har ämnesbehörighet i något ämne.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidare 100% med start augusti 2024, eller enligt överenskommelse. 

Provanställning kan komma att tillämpas.

Intervjuer kan komma att ske löpande under hela ansökningsperioden.

Övrigt

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde augusti 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BI 2024/185
Kontakt
  • Tommy Hagen, 0510-770392
  • Jeanette Winther, biträdande rektor, 0510-770135
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb