Social Välfärd, Stöd i hemmet, Galeasen Korttid / Växelvård / Dagverksamhet

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om jobbet

Är du redo för nya utmaningar? Vill du kunna känna att det arbete du utför är betydelsefullt och viktigt? Då är du den vi söker till Galeasen växelvård/korttid/dagverksamhet!

Galeasen ligger vid Ågårdsskogens vårdcentrum. Här stödjer vi brukare som behöver korttidsvård/växelvård och dagverksamhet. Nu söker vi dig som är positiv och utåtriktad, har hög ansvarskänsla samt trivs med att arbeta i team. 

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal tillgodoser du vårdtagarnas behov. Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och du förväntas ge en god vård och omsorg.

Arbetet består av omvårdnadsarbete som är anpassat efter individen. Du hjälper de boende med hygien, social samvaro, stimulans och aktivering, samt ger stöd i medicinska uppgifter. 

Vem är du?

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter med brukarens bästa i fokus och som är mån om att slutföra det arbete du påbörjat. Som person har du förmåga att ta initiativ och skapa tillitsfulla relationer som bygger på omtanke och empati. Du arbetar självständigt och har en god samarbetsförmåga då du deltar aktivt i teamarbetet.

Krav:

  • Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterska från Socialstyrelsen alternativt intyg från tidigare arbetsgivare som styrker att du 1 juli 2023 hade en tillsvidareanställning som undersköterska.
  • Behärska svenska i tal och skrift samt god läsförståelse.
  • För att anställas som vårdbiträde har vi inget formellt krav på utbildning. Erfarenhet från vård- och omsorgsarbete är meriterande.

Övrigt

För att kunna anställas i rollen som undersköterska behöver du med din ansökan bifoga bevis för skyddad yrkestitel alternativt ett intyg från din nuvarande arbetsgivare som styrker att du 1 juli 2023 har/hade en tillsvidareanställning som undersköterska.

Du kommer att arbeta schemalagd tid såsom dag, kväll och helg. Önskar du att arbeta natt finns även möjlighet till detta.

Vi söker flera undersköterskor/vårdbiträden till sommarvikariat för perioden v.26-32. Sysselsättningsgrad 100% med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta i alla grupper på enheten, dock främst på enheterna korttidsvård och växelvård.

Urval sker kontinuerligt under rekryteringsperioden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SV 2024/189
Kontakt
  • Cathrine Holm, Enhetschef, 0510-771088
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb