Social & Arbetsmarknad Dagligverksamhet

Social & Arbetsmarknad (SA) verkar för social och ekonomisk trygghet för våra kommuninvånare. SA arbetar med socialt utrednings- och behandlingsarbete inom individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde samt arbetsmarknadsfrågor, konsumentvägledning/skuldsanering, kommunal psykiatri,dagligverksamhet och integration.
Förvaltningen är indelad i tre områden Individ och Familj, Ekonomi, arbete och sysselsättning samt Boende och personligt stöd. Arbetet utgår utifrån vår värdegrund som ska leda vägen mot hållbara lösningar med brukaren i fokus. Vårt gemensamma förhållningssätt ska genomsyras av att vi både i ett inre och yttre perspektiv arbetar innovativt, medskapande och tillitsbaserat, då gör vi skillnad!

Beskrivning
Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) ger personer med funktionsnedsättning rätt till olika former av insatser. Daglig verksamhet är en av dessa insatser. Här ges stöd i det dagliga arbetet, med individens behov och förmågor i fokus. Målet är att ge individen en meningsfull sysselsättning, ökad självständighet, personlig utveckling och ökat deltagande i samhället.

Arbetsuppgifter
Arbetstagare ska skapa en meningsfull och utvecklande sysselsättning för våra brukare i vårt tillagningskök och bageri.

Ska ansvara för att ta fram lämplig sysselsättning i kök och bageri för den enskilde brukaren genom ditt kreativa sinnelag. Arbetstagare ska stödja brukarna i sin vardag för ökad självständighet och välbefinnande.

Ska ansvara och arbeta utifrån brukarnas genomförandeplaner och ansvara för att den lagstadgade dokumentationen kring brukarna upprätthålls.

Uppdraget innebär att arbetstagaren ska tillsammans med brukarna producera lunch till 20-30 personer /dag samt baka bröd, bullar och kakor till våra kunder.

Kvalifikationer   
Utbildning inom matlagning/bageri samt omvårdnadsutbildning/fritidsledare eller jämförbar utbildning med inriktning för personer med funktionsnedsättning /psykisk sjukdom.

Arbetstagaren ska ha en fallenhet för att se brukarens olika behov utifrån deras funktionsnedsättning.

Villkor
B-körkort är ett krav.Du måste kunna visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister innan du blir anställd. Du begär detta på polisens hemsida.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SAN 2019/85
Kontakt
  • Tf enhetschef Fredrik Strandrot, 0510-77 07 28
Facklig företrädare
  • Vision Ing-Britt Olsson, 0510-77 03 66
  • Kommunal Rolf Blomkvist, 073-442 93 53
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-03-29

Tilbage til Ledige stillinger