Utbildning, De la Gardiegymnasiet

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

De la Gardiegymnasiet, en av Sveriges största gymnasieskolor, erbjuder ett stort utbud av program och kurser. Med ca 2000 elever och drygt 250 anställda är det en skola full av liv och möjligheter. Skolan leds av en gymnasiechef och är idag indelad i sju enheter som leds av varsin rektor samt en serviceenhet som leds av gymnasiechefen. På enheterna finns väl fungerande arbetslag som vart och ett leds av en arbetslagsledare. Siktet är inställt på framtiden och utbildningen bedrivs med modern teknik i fräscha lokaler.

Beskrivning

På varje enhet finns en skoladministratör som arbetar självständigt i nära samarbete med rektor för enheten, inom vilken du även kommer att ha stor kontakt med lärare och elever.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att vara en stödfunktion till rektor och bistå med underlag för personal- och verksamhetsplanering med arbetsuppgifter som personaladministration, elevadministration, bokföring och fakturahantering. Du är ett viktigt stöd i budget- och prognosarbetet, att förstå och kunna följa upp kostnader och intäkter i resultatet är nödvändigt. Du ingår i enhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Du har en gymnasieutbildning inom ekonomi, administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Högskoleutbildning är meriterande.

Vi ser vidare att du har några års erfarenhet av att arbeta i affärssystem och har kunskaper om ekonomisk redovisning.

Utöver att du har efterfrågad utbildning och erfarenhet vill vi att du utåtriktad, initiativrik och flexibel. Vi ser vidare att du är strukturerad och noggrann och kan skapa goda relationer med personal, elever och vårdnadshavare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning, 100%, semestertjänst.
Tillträde 1 april 2021 eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt
I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer UT 2021/30
Kontakt
  • Anders Back, rektor, 0510-77 66 03
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-77 00 00
Publicerat 2021-02-03
Sista ansökningsdag 2021-02-17

Tillbaka till lediga jobb