Bildning, Förskola, Majåkers förskola

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

På Majåkers förskolor arbetar vi aktivt med värdegrunden, respekterar varandra och ser varandras olikheter som en tillgång. Hos oss är Barn och Pedagoger: ”OLIKA MEN LIKA BRA” tillsammans ska vi bli vårt bästa jag. Vi på Majåkers förskolor står för mångfald, mänskliga rättigheter, kärlek och möjligheten att få vara sig själv.
Hösten 2019 startade vi ett förbättringsarbete För Barnens Bästa, våra barngrupper är mellan 10 - 14 barn och pedagogerna arbetar i huvudsak två och två.

Om jobbet

Vi vill bjuda in dig att vara med på den resan vi står inför. Från och med i sommar kommer vi att flytta till ersättningslokaler på Ågårdområdet och där kommer vi att vara fram till våren 2027 då vår nya förskola står klar. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara med och forma verksamheten i de nya lokalerna. 

Du kommer att få möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i organisationen. Du kommer att få jobba i en stimulerande miljö med många kompetenta arbetskamrater. 

Arbetsuppgifter

Som förskollärare är du delaktig i den pedagogiska utvecklingen. Du kommer att ingå i en engagerad och mångsidig personalgrupp bestående av förskollärare och barnskötare. Vi ser fram emot att du berikar oss med just dina kunskaper, tankar och idéer för att skapa en rolig och lärorik förskola.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera, genomföra, dokumentera samt utveckla det pedagogiska arbetet. Du ser vikten av att alla i arbetslaget blir delaktiga och att ni arbetar som ett team. I syfte att utveckla lärandet hos barnen, reflekterar du tillsammans med dina kollegor över ditt och arbetslagets pedagogiska förhållningssätt.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du har kunskaper om läroplanens innehåll och känner att du kan bidra till verksamhetsutveckling tillsammans med kollegor i ett kollegialt lärande. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, medarbetare och föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidare anställning 100% med start augusti 2023 eller enligt överenskommelse.

Inför anställning kommer vi begära att du visar upp ett utdrag ut belastningsregistret (2 kapitlet 31 § skollagen). Du begär ut utdrag via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BI 2024/68
Kontakt
  • Emma Friman, 0510-771562
Facklig företrädare
  • Sveriges Lärare Ulrika Lindahl, 0510-770080
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb