Social Välfärd, Kommunal Hälso- och Sjukvård, Stöd Demens, Villa Videbeck

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om jobbet

Vi söker dig som vill ha ett spännande och utvecklande arbete. Som undersköterska hos oss får du ett varierat arbete som innefattar många kontaktytor. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas i din roll och göra skillnad för människor varje dag. För oss är respekten för människors självbestämmande och integritet grunden i vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss bidrar du till en god vård och omsorg för brukarna i deras hem. Du kommer att arbeta med omvårdnad som är anpassad efter individens behov. Det kan bland annat handla om sociala och fysiska aktiviteter, både enskilt och i grupp. I arbetet hjälper du brukaren med hälso- och sjukvårdande insatser samt rehabiliterande insatser på ordination från sjuksköterska, fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapeut.

Kontaktmannaskap är en del i ditt arbete och det innebär att du har ett särskilt ansvar för en eller flera individer. Du är med och skapar goda relationer till kollegor, brukare och anhöriga. I ditt arbete ingår även löpande dokumentation och ansvar för att upprätta, följa upp och revidera genomförandeplaner.

Vem är du

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter med brukarens bästa i fokus och som är mån om att slutföra det arbete du påbörjat. Som person har du förmåga att ta initiativ och skapa tillitsfulla relationer som bygger på omtanke och empati. Du arbetar självständigt och har en god samarbetsförmåga då du deltar aktivt i teamarbetet.

Krav:

  • Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterska från Socialstyrelsen alternativt intyg från tidigare arbetsgivare som styrker att du 1 juli 2023 hade en tillsvidareanställning som undersköterska.
  • Behärska svenska i tal och skrift samt god läsförståelse.
  • Grundläggande digital kompetens.

Meriterande:

  • Vård- och omsorgscollegediplom.
  • Erfarenhet av liknande arbete och/eller utbildning inom demens.
  • Erfarenhet av dokumentation.

Övrigt

För att kunna anställas i rollen som undersköterska behöver du med din ansökan bifoga bevis för skyddad yrkestitel alternativt ett intyg från din nuvarande arbetsgivare som styrker att du 1 juli 2023 har/hade en tillsvidareanställning som undersköterska.

Du kommer arbeta schemalagd tid såsom dag, kväll, helg.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad och ett vikariat på ett år.

Din anställning blir inom Sektor social välfärd Lidköpings kommun vilket innebär att det kan förekomma att du får arbeta på andra enheter än Villa Videbeck.

Urval sker kontinuerligt under rekryteringsperioden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SV 2024/231
Kontakt
  • Carina Andersson, enhetschef, 0510-770395
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-11

Tillbaka till lediga jobb