Sektor bildning, Grundskola F-9, Stenportskolan

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om jobbet

Vi hoppas att du vill bli en i det härliga professionella teamet vi är på Stenportskolan! Tillsammans ÄR vi Stenportskolan.
Vi söker en lärare som ska arbeta inom grundskolan på en f-6 skola i ett fantastiskt läge där skogen möter staden. Skolan är nybyggd för att möta dagens och framtidens lärande. 

Som lärare på Stenportskolan kommer du att arbeta nära kollegor och elevhälsoteamet på skolan. Vår trygghetpedagog och du samarbetar för att skapa trygghet och studiero.  

Arbetsuppgifter

Din främsta uppgift är att tillsammans med kollegor utmana eleverna i lärandet och stödja eleven i sin kunskapsutveckling mot uppsatta mål. 

 

Vem är du?

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik, NO, svenska, bild och teknik.

Stort fokus läggs på din förmåga att skapa goda förtroendefulla relationer med elever och vårdnadshavare. Du är flexibel och tycker om att jobba tillsammans med andra professioner.

Vi söker dig som är väl förtrogen med ämnenas syfte, förmågor och kunskapskrav och är väl insatt i skolans kunskapssyn och värdegrundsuppdrag. Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser.

Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar.

Du ser möjligheter i att arbeta ämnesövergripande i samarbete med andra. Ditt lärande i det kollegiala lärandet är en självklarhet. Du reflekterar över och analyserar din egen undervisning som en naturlig del av din praktik. Du har ett stort engagemang med ett positivt förhållningssätt och tar ett stort ansvar i arbetet.

Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidare 100% med start i augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande.

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 att få det hemskickat.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BI 2024/238
Kontakt
  • Åsa Fouganthine, rektor, 0510-770615
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-08-01
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb