Om jobbet

Vi söker nu timanställd personal till vår verksamhet. Som Idrottsplatsvaktmästare inom Service arbetar du med skötsel och underhåll av våra anläggningar. Arbetet är serviceinriktat med både tekniska och praktiska inslag.

Arbetsuppgifter

Som Idrottsplatsvaktmästare ingår du i ett arbetslag som ser till att våra idrottsanläggningar är i sådant skick så att våra kunder upplever en hög kvalité och god service. Vi ger därmed föreningarna bästa möjliga förutsättningar för att utöva sin idrott.

Arbetet är omväxlande och i tjänsten ingår i första hand driftsarbeten på idrottsanläggningarna liksom att hålla en god kontakt och bra service gentemot de föreningar och besökare som använder anläggningarna. Arbetsuppgifterna består till stor del av skötsel av idrottshallar, is- och fotbollsplaner samt inre och yttre fastighetsskötsel på våra anläggningar.

Vem är du? 

Du som söker har utbildning på lägst gymnasienivå i ett yrkesförberedande program inom teknik eller hantverk eller annan erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du är praktiskt lagd och har vana att köra och hantera maskiner. Vi förutsätter att du har viss datorvana.

Det är meriterande om du har utbildning inom fastighetsskötsel eller liknande, samt om du har arbetat med kyla, VVS, ventilation, el eller teknisk styrning. Erfarenhet av att köra ismaskin och gräsklippare är också meriterande. 

B-körkort är ett krav och det är även meriterande om du har BE-körkort.

Vi söker dig som har en positiv och engagerad inställning. Du har god förmåga att kommunicera och att ge service på en hög nivå. Du är säkerhetsmedveten, ansvarskännande och kan jobba självständigt så väl som i ett lag. Det är positivt om du har ett idrottsintresse och förståelse för föreningslivet. Vi beaktar personlig lämplighet för tjänsten.

Övrigt

Vi söker timanställd personal som främst kan arbeta kväll- och helgpass vid sjukdom och ledighet. Verksamheten pågår alla dagar i veckan.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vi eftersträvar en jämnare könsfördelning i gruppen.
Urval och intervjuer sker löpande. 

Med hänvisning till Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg begär vi vid anställning inom Intern Service ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget erhåller du via polisen, utdrag ur belastningsregister. Utdraget ska kunna visas upp inför anställningstillfället.

 

Rekryteringsansvarig:

Toni Apell, enhetschef. Telefon: 0510-770273

Jaa linkki


Kirjaudu sisään ja lähetä hakemuksesi

Takaisin avoimiin työpaikkoihin