Sektor bildning, Grundskola F-9, Stenhammarskolan

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Alla som arbetar på Stenhammarskolan gör skillnad och vi ska alltid vara barnens främsta företrädare. Glädje, Gemenskap och Nyfikenhet är de kärnvärden som ger oss riktningen för att ge eleverna goda förutsättningar att möta framtiden.
Glädje – vi vill odla det goda och ge eleverna upplevelser och erfarenheter som de bär med sig genom livet. Ett positivt ledarskap med fokus på styrkor, då vi vet att det vi fokuserar på växer.
Gemenskap – vi arbetar för fullföljda studier genom trygghet och studiero, vår fadderverksamhet ger förutsättningar för elever i olika åldrar att mötas och lära tillsammans. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla mer tillgängliga lärmiljöer som skapar goda förutsättningar för alla elevers lärande och utveckling.
Nyfikenhet – ett lustfyllt lärande på alla nivåer. Vi kan, vill och vågar och digitaliseringens möjligheter tas tillvara. Genom goda relationer kan vi lära av varandra både i kollegiet och i klassrummet.

Om jobbet

Din främsta uppgift är att tillsammans med kollegor utmana eleverna i lärandet och stödja eleven i sin kunskapsutveckling mot uppsatta mål. Förutom att planera, genomföra och utvärdera undervisning kommer du tillsammans med kollegor i arbetslag arbeta med att utveckla skolan utifrån våra prioriterade utvecklingsområden. 

Vem är du

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-6 alternativt 4-6, gärna med behörighet i engelska och So. Din förmåga att skapa goda förtroendefulla relationer med elever är en förutsättning.

Vi söker dig som är väl förtrogen med ämnenas syfte, förmågor och kriterier för bedömning och är väl insatt i skolans kunskapssyn och värdegrundsuppdrag. Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser.

Du har förmåga att motivera och skapa situationer som bidrar till meningsfullt lärande och tillgängliga lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och delaktighet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar samt har en bred ledning och stimulans i undervisningen.

Du ser möjligheter i ett nära samarbete med andra. Ditt lärande i det kollegiala lärandet är en självklarhet. Du reflekterar över och analyserar din egen undervisning som en naturlig del av din praktik.  

Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du kan, vill och vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Villkor
Tillsvidare 100% med start 12 augusti eller enligt överenskommelse.

Provanställning kan tillämpas

Övrigt

Inför anställning kommer vi begära att du visar upp ett utdrag ut belastningsregistret (2 kapitlet 31 § skollagen). Utdraget begärs ut via Belastningsregistret - begära utdrag | Polismyndigheten (polisen.se) Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 12 augusti 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BI 2024/113
Kontakt
  • Malin Florén, rektor, 0510-771561
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Tillbaka till lediga jobb