Sektor social välfärd, Stöd i hemmet, Centrum Öst hemvård

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om jobbet

Hemvården är en verksamhet som kräver god planering och snabb omställningsförmåga. Där spelar du som enhetssamordnare en viktig roll.

Hemvården har de senaste två åren infört digital planering för våra hemvårdsenheter. Syftet med digital planering är att kvalitetssäkra insatsplaneringen och frigöra tid för brukarnära personal.

Arbetsuppgifter

Som enhetssamordnare inom hemvården bidrar du aktivt till att verksamheten utvecklas, följer ramarna och når målen genom att koordinera och planera. Precis som alla medarbetare inom Sektor social välfärd har enhetssamordnaren individen i fokus.

I rollen som enhetssamordnare i hemvården kommer du bland annat att ansvara för att insatser till brukare planeras enligt beslut i LifeCare samt bevaka ärenden i SAMSA. Du kommer att koordinera och planera den dagliga verksamheten och ha ett tätt samarbete med enhetens ledningsteam, personal, enhetsadministratörer på bemanningsenheten samt enhetssamordnare på övriga hemvårdsenheter. I rollen ingår också andra förekommande administrativa uppgifter på hemvårdsenheten.

Som enhetssamordnare kommer du att vara spindeln i nätet och arbeta mycket med samordning och samverkan i daglig kontakt med brukare, anhöriga, medarbetare, chef och andra professioner inom vår verksamhet. 

Som stöd för dig som enhetssamordnare inom hemvården finns verksamhetssystem med god möjlighet att skapa struktur och plocka ut statistik som beslutsunderlag. 

Vem är du?

Vi söker dig som har en god administrativ förmåga och kan strukturera och planera arbetet på ett effektivt sätt. Du har god förmåga att använda olika digitala verktyg och sätter dig snabbt in i olika system. Du är tydlig i din kommunikation i svenska i både tal och skrift och har god förmåga att möta och bemöta andra människor.

Relevant utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande, liksom erfarenhet av personalplanering, insatsplanering, schemaläggning eller annat administrativt arbete.

Som enhetssamordnare behöver du vara skicklig på att strukturera arbetet samt att skapa och upprätthålla planeringar. Eftersom verksamheten varierar mycket från dag till dag krävs att du är bra på att hitta lösningar på problem samt är flexibel och kan ställa om till nya förutsättningar. För att lyckas i uppdraget krävs även en bra samarbetsförmåga samtidigt som du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt.

Villkor

Tjänsterna är ett vikariat med start omgående till och med 241231.

Arbetstiderna kommer vara dagtid, arbete på storhelger kan förekomma. Starttiden på arbetspass är vanligtvis mellan kl. 05:45 – 07.00 men även andra starttider kan förekomma.

Du är underställd enhetschef på hemvårdsenheten.

Din anställning är inom Sektor social välfärd Lidköpings kommun vilket innebär att det kan förekomma arbete på andra enheter än Centrum Öst hemvård. 

Övrigt

Test kan komma att utföras i samband med rekryteringen. 

Urval och intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SV 2024/136
Kontakt
  • Beatrice Nilsson, 0510-770294
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb