Sektor bildning, Arbetsmarknad och vuxenutbildning

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om jobbet

Arbetsmarknad och vuxenutbildning söker nu en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i naturkunskap och biologi på gymnasienivå. Vi söker dig som är en driven pedagog och som vill vara med och utveckla framtidens campus tillsammans med oss. 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär undervisning och handledning av vuxna elever såväl enskilt som i grupp på gymnasial nivå i ämnena naturkunskap och biologi. Du planerar, genomför och följer upp din undervisning enligt våra styrdokument. Du bidrar till verksamhetens utveckling och samarbetar med kollegor i ämnesnätverk och i enhetslag. Du arbetar enligt vuxenutbildningens uppdrag med kontinuerlig utbildning hela året och med ett flexibelt kursupplägg för att möjliggöra för våra elever att kombinera arbete och studier. Kvällsundervisning kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i naturkunskap och biologi på gymnasial nivå. Du är van vid att arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och ser möjligheter. Du respekterar elevers olikheter och ser dem som en tillgång. Vi ser vidare att du har erfarenhet av att arbeta med datorn som pedagogiskt verktyg och som verktyg för interaktion mellan elev och lärare. Yrkeserfarenhet inom utbildningsområdet är meriterande. 

Övrigt

Tillsvidare med omfattning 100 %. Semestertjänst. 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Campus västra Skaraborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BI 2024/193
Kontakt
  • David Lantz, rektor, 0510-770402
  • Åsa Axell, biträdande rektor, 0510-770957
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcent, 0510-770000
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb