Sektor bildning, Gymnasium

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om jobbet

De la Gardiegymnasiet, en av Sveriges största gymnasieskolor, erbjuder ett stort utbud av program och kurser. Med ca 2000 elever och drygt 250 anställda är det en skola full av liv och möjligheter. Siktet är inställt på framtiden och utbildningen bedrivs med modern teknik i fräscha lokaler. Skolans ledord är Framgång genom delaktighet, lärande och glädje.

Enhet 6 som består av Vård- och omsorg, Barn och fritid och Försäljning och service söker nu karaktärsämneslärare till Försäljning och service. 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär planering, genomförande och utvärdering av undervisning och handledning inom programmet Försäljning och service på gymnasial nivå. Du ansvarar vidare för bedömning i kurser som ingår i programmet. Vi eftersträvar ett formativt förhållningssätt i undervisningen där digitala verktyg är en del av lärprocessen. 

Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med karaktärslärare och lärare inom gymnasiegemensamma ämnen. Arbetslaget leds av en arbetslagsledare. Du kommer vara mentor till elever inom programmet och ha ett elevfrämjande arbete där samarbete med elevhälsan ingår. 

Vem är du?

Vi söker en legitimerad lärare med behörighet inom Affärsutveckling och ledarskap, Inköp och Servicekunskap. Har du ytterligare behörigheter i våra karaktärskurser inom Försäljning och service är det meriterande. 

Vi ser att du har lätt för att skapa och underhålla nätverk och samarbeten med den lokala handelsbranschen i och omkring Lidköping. 

Du är en person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en har god förmåga att samarbeta och bidrar till att skapa ett positivt arbetsklimat. Du har lätt för att skapa nya kontakter och goda relationer. Du är målinriktad och har ett utvecklingsinriktat förhållningssätt i ditt arbete. 

Vi ser även att du:

  • står för skolans värdegrund
  • har stort intresse för att arbeta och vara med ungdomar
  • kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor
  • har god samarbetsförmåga samt är flexibel 

Villkor

Tillsvidareanställning med omfattning 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Övrigt

Inför anställning kommer vi begära att du visar upp ett utdrag ut belastningsregistret (2 kapitlet 31 § skollagen). Utdraget begärs ut via Belastningsregistret - begära utdrag | Polismyndigheten (polisen.se) Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BI 2024/248
Kontakt
  • Tobias Gren, rektor, 0510-771033
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat 2024-06-20
Sista ansökningsdag 2024-07-27
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb