Sektor bildning, Grundskola F-9, Majåkerskolan

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Lidköpings kommun har byggt Majåkerskolan, en helt ny skola med plats för 300 elever i årskurserna F-6. Majåkerskolan startades hösten 2018 och har successivt byggs ut till samtliga årskurser.
Majåkerskolan ligger nära Majåkers förskola. Närmst förskolan finns skolans kök och matsal.
Vid skolans huvudentré finns skolans naturliga träffpunkt med en gradängtrapp och i nära anslutning vårt bibliotek.
Skolan är byggd för undervisning och lärande i teoretiska och praktisk estetiska lärmiljöer.
På Majåkerskolan arbetar vi i moderna lärmiljöer med flexibla lösningar ihop med digitaliseringen.
Skolans utformning har flexibla och öppna lösningar så att den, sett över tid, utgör en långsiktig och hållbar skolmiljö. Just hållbarhet är ett ledord för skolan som byggts enligt miljömärkningen byggnation silver.
Skolan har en naturlig placering i bostadsområdet Majåker och skolgården kommer få en modern utformning som fångar alla åldrar till lek och rörelse.
I skolans närområde finns också tillgång till parker och skogsområden.

Arbetsbeskrivning

Din främsta uppgift är att tillsammans med kollegor i arbetslag och ämneslag utmana eleven i lärandet och stödja eleven i sin kunskapsutveckling mot uppsatta mål. Förutom att planera, genomföra och utvärdera undervisning kommer du tillsammans med kollegor i arbetslag och ämneslag arbeta med att utveckla skolan utifrån prioriterade utvecklingsområden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik i årskurserna 1-6.

Vi söker dig som är väl förtrogen med ämnenas syfte, förmågor och kunskapskrav och är väl insatt i skolans kunskapssyn och värdegrundsuppdrag. Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser.

Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar.

Du ser möjligheter i att arbeta ämnesövergripande i samarbete med andra. Ditt lärande i det kollegiala lärandet är en självklarhet. Du reflekterar över och analyserar din egen undervisning som en naturlig del av din praktik. Du har ett stort engagemang i klassrummet och tar ett stort ansvar i arbetet.

Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.

 

Villkor
Tillsvidareanställning 100% med start augusti 2024 eller enligt överenskommelse.
Du kommer att ha din anställning på Majåkerskolan, men kommer att undervisa i musik på ytterligare två skolor inne i Lidköping, Lidåkerskolan och Wennerbergskolan. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas under annonserings tiden.

 

Övrigt

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde januari 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-30%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BI 2024/106
Kontakt
  • Malott Tropp Andersson, rektor, 0510-771385
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb