Vård & Omsorg, Hela Staden, Sjuksköterska

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.
Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.
Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.

Vård- och omsorg erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. 

Vi söker dig som vill jobba som sjuksköterska/distriktssköterska alternativt sjuksköterskeassistent inom Hemvård, Äldreboende, Demenscentrum eller Funktionsnedsättning under sommaren 2020.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska/distriktssköterska ansvarar du, vanligtvis, tillsammans med en annan sjuksköterska/distriktssköterska för hälso- och sjukvården av våra brukare.
Utgångspunkten för sjuksköterskans arbete är teamarbete. Du kommer arbeta i team bestående av ssk/dsk, arbetsterapeut, sjukgymnast, enhetschef och övrig omvårdnadspersonal.
I din profession gör du självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och planerar omvårdnadsinsatser samt handleder och utbildar omvårdnadspersonalen inom hälso- och sjukvårdsfrågor. Du arbetar självständigt och det ställer krav på att du kan planera din arbetsdag utifrån de boendes och verksamhetens behov. 
Som sjuksköterskeassistent får du arbeta som resurs/stöd till befintliga sjuksköterskor/distriktssköterskor. Detta ger dig en bra introduktion och inblick i yrkesrollen samt möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper från dina högskolestudier i vår verksamhet. Du får också under din anställning känna på hur det är att självständigt utföra arbetsuppgifter inom aktuella områden. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska alternativt dig som läser sjuksköterskeprogrammet, minst termin 4 men helst termin 5, och som har intresse för att arbeta inom Äldreomsorgs- eller Funktionsnedsättningsområdet.
Du behöver ha förmåga att kunna göra prioriteringar under din arbetsdag och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. För dig är det självklart att arbeta i team och du har lätt för att ta egna initiativ.
Du ska ha lätt för att samarbeta/samverka med kollegor och olika professioner för att bidra till en god och säker vård för de vi är till för.
Körkort för manuell växellåda är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsterna är semestervikariat på 100%.
Förekommande arbetstider är dels dagtidstjänster där viss helgtjänstgöring förekommer dels kvälls- och natt tjänster där kvällar och nätter varvas såväl vardag som helg.
För sjuksköterskeassistenter är endast dagtidsarbete aktuellt.

Vi önskar att du söker så snart som möjligt, dock senast 31/3-2020. Urval kommer ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer VON 2019/452
Kontakt
  • Anna Vestberg, enhetschef, 0510-77 18 52
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-77 00 00
Publicerat 2020-01-03
Sista ansökningsdag 2020-03-31

Wróć do ofert pracy