Kultur & Fritid, Fritid

Kultur & Fritid arbetar för kultur- och fritidsfrågor i Lidköpings kommun genom olika verksamheter - Fritid/Ungdom - Biblioteket/Konst & Kultur - Vänermuseet. Kultur & Fritid har en väsentlig roll i uppdraget att göra Lidköping till en välkomnade och hållbar kommun. Vi bedriver en verksamhet i snabb och ständig utveckling, med nya spännande uppdrag och utmaningar. I samband med tillträde av denna tjänst kommer verksamheten att organiseras i två områden, Fritid och Kultur. I området kultur ingår Bibliotek, konst och kultur samt Vänermuseet.

Fritid/Ungdom – Verksamheten inom Fritid har ett fokus på barn och unga. Vi arrangerar simskola, allt från babysim till skolundervisning. Inom verksamheten bedriver vi även en öppen fritidsgårdsverksamhet där alla ungdomar i högstadie- och gymnasieåldern ges möjlighet till en meningsfull och aktiv fritid. Vi jobbar också uppsökande för att stötta och inspirera unga att hitta möjligheter till kultur och fritid som berikar. Stöttar och inspirera unga att driva projekt eller genomföra sina idéer i ett kultur- och fritidsperspektiv. Fritid driver även Lidköpings kommuns idrottsanläggningar - Sparbanken Lidköping Arena, badhus, utomhusbad, ishall, isstadion, idrottshallar, idrottsplats och fotbollsplaner. Med våra anläggningar vill vi ge lidköpingsborna och föreningslivet de bästa möjliga förutsättningarna för att utöva sin fritidsaktivitet och sin idrott.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett arbetslag och din uppgift är att ge god service åt våra besökare och övervaka säkerheten på badet. Du kommer även att arbeta i kassan med entré och försäljning av badartiklar. Städ i pooler och i badområdet ingår också, för att säkerställa att badanläggningen håller en hög standard.

Arbetstiden är schemalagd och innebär omväxlande tidiga morgnar och kvällar alla veckans dagar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har simlärarutbildning, simlärarassistentutbildning eller annan likvärdig utbildning.
Erfarenhet i yrket är meriterande.
Du har ett öppet och vänligt sätt och en god pedagogisk förmåga.

Övrigt
Rekrytering sker löpande

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad timvikarie under 4-8 veckor
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer KF 2020/80
Kontakt
  • Patrik Tigerberg, 0510-77 66 06
  • Sofia Leth, 0510-77 14 43
Facklig företrädare
  • Sami Mara, 072-1572980
Publicerat 2020-02-25
Sista ansökningsdag 2020-05-31

Wróć do ofert pracy