Sektor social välfärd

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Vi söker dig som vill jobba som sjuksköterska/specialistsjuksköterska alternativt assistent till sjuksköterska inom Hemvård, Äldreboende, Demenscentrum eller Funktionsnedsättning under sommaren 2024.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvården för våra patienter. Utgångspunkten för sjuksköterskans arbete är teamarbete. Du kommer arbeta i team bestående av sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, enhetschef och övrig omvårdnadspersonal.
I din profession gör du självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och planerar omvårdnadsinsatser samt handleder och utbildar omvårdnadspersonalen inom hälso- och sjukvårdsfrågor. Du arbetar självständigt och det ställer krav på att du kan planera din arbetsdag utifrån de boendes och verksamhetens behov. 

Som assistent till sjuksköterska får du arbeta som stöd till befintliga sjuksköterskor. Detta ger dig en bra introduktion och inblick i yrkesrollen samt möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper från dina högskolestudier i vår verksamhet. Du får också under din anställning känna på hur det är att självständigt utföra arbetsuppgifter inom aktuella områden. 

Vem är du?
Vi söker dig som är sjuksköterska/specialistsjuksköterska alternativt dig som läser sjuksköterskeprogrammet, minst termin 4 men helst termin 5, och som har intresse för att arbeta inom Äldreomsorgs- eller Funktionsnedsättningsområdet.
Du behöver ha förmåga att kunna göra prioriteringar under din arbetsdag och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. För dig är det självklart att arbeta i team och du har lätt för att ta egna initiativ.
Du ska ha lätt för att samarbeta med kollegor och olika professioner för att bidra till en god och säker vård för de vi är till för.

Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsterna är semestervikariat på 100%.
Förekommande arbetstider är dels dagtidstjänster där viss helgtjänstgöring förekommer dels kvälls- och natt tjänster där kvällar och nätter varvas såväl vardag som helg. Som assistent till sjuksköterska är endast dagtidsarbete aktuellt.

Vi önskar att du söker så snart som möjligt, dock senast 30/4-2024. Urval kommer ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SV 2023/518
Kontakt
  • Anna Vestberg, enhetschef, 0510-771852
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat 2023-12-21
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb