Sektor bildning, Grundskola F-9, Stenportskolan

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om Stenporten

Vi är ett härligt professionellt team på fritidshemmet som vill utöka arbetslaget i takt med att skolan växer. Idag är det två avdelningar men till hösten öppnar vi en tredje. Det är en nybyggd skola med fina lärmiljöer både ute och inne. Vi har också en skolskog och närhet till staden och vattnet. Det skulle vara kul om du vill bli en del av verksamheten. Tillsammans är vi Stenporten!

 

Om jobbet

Vi söker lärare i fritidshem som vill vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla vår fritidshemsverksamhet, där varje elev ges möjlighet att växa utifrån sina förutsättningar genom aktiviteter i olika pedagogiska miljöer.

Du arbetar för att stödja elevens utveckling och ge dem möjlighet att samspela med kamrater, där leken är en utgångspunkt. Du arbetar för att utveckla elevernas sociala förmågor men också språkliga och matematiska förmågor samt omvärldskunskap.

Du är väl insatt i aktuella styrdokument, och du arbetar systematiskt i samarbete med dina kollegor på fritidshemmet, i förskoleklassen och på skolan. I sammanhanget planerar, genomför, och följer du upp verksamheten genom att reflektera, och dokumentera. På så sätt så hittar du möjligheter att utveckla verksamheten framåt.

Vem är du

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem alt lärare med inriktning mot fritidshem. Du har engagemang, målmedvetenhet och brinner för ett lustfyllt lärande i fritidshemmet.

Meriterande är det om du har ämnesbehörighet i något ämne.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidare 100% med start enligt överenskommelse. 

Provanställning kan komma att tillämpas.

Intervjuer kan komma att ske löpande under hela ansökningsperioden.

Övrigt

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde augusti 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BI 2024/97
Kontakt
  • Åsa Fouganthine, rektor, 0510-770615
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-770000
Publicerat 2024-03-26
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb