Seniorpoolen tar emot intresseanmälningar från dig som är 55 år eller äldre och som vill arbeta extra som en resurs i skolan.

Vill du vara med och göra skillnad för barn och elever i skolan? Då kan arbetet i vår nystartade seniorpool vara något för dig!

Vi söker dig som känner att du har ork, lust och möjlighet att göra en insats för våra elever på ett eller annat sätt. Du kan ha arbetat i våra verksamheter förut men du kan lika gärna ha erfarenhet från helt andra områden och yrken. Det viktiga är att du gillar barn och unga och vill vara med och göra skillnad och stötta i verksamheten. 

Anställningen  är en timanställning och uppdragen kan variera i innehåll och omfattning. Du beskriver dina erfarenheter och vad du skulle kunna bidra med så försöker vi att matcha ihop det på bästa sätt med de uppdrag som vi har. 

Det är viktigt att du har ett positiv förhållningssätt och ett trevligt bemötande men också att du tar ansvar och är respektfull mot de som du möter i våra verksamheter.

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2010:800), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat, så tänk på att va ute i god tid.

   

Seniorpoolen fyller på med nya timanställda kontinuerligt under året då behov uppstår. Du kommer att kallas till introduktionsutbildning inför en eventuell timanställning.
Intresseanmälan är aktuell hos oss 6 månader, därefter får du förnya din intresseanmälan.


Aplikacja Spontaniczna

Wróć do ofert pracy