Teknisk Service, Vatten-Avlopp

Teknisk Service är den förvaltning på Lidköpings kommun som ansvarar för kommunens elnät, bredbandsnät, vatten, avlopp och renhållning. Förvaltningen har cirka 100 anställda med hög kompetens inom allt från teknik, drift och säkerhet till ekonomi och kommunikation. Teknisk Service har en betydande roll i kommunens arbete med att forma ett hållbart samhälle och erbjuda god service till medborgarna.
Förvaltningen står nu inför flera stora projekt, som till exempel att bygga ett nytt avloppsreningsverk, utveckla elnät för framtidens hållbara energikonsumtion, bygga ut stadsnätet för bredband och att införa ett modernt system för avfallshantering.

Lidköpings Vatten-Avlopp består av ca 35 medarbetare och är den enhet inom Teknisk Service som sköter drift och underhåll av våra vattenverk, reningsverk, ledningsnät, pumpstationer, tryckstegringsstationer och utbyggnad av VA-infrastruktur inom Lidköpings kommun. Vatten-Avlopp står inför ett intensivt arbete de närmaste åren med utbyggnad av ledningsnätet och byggnation av ett nytt avloppsreningsverk.

Arbetsuppgifter
I rollen som kundkoordinator blir du vårt nav kring kundrelaterade ärenden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara bland annat administration av kundregister, kundfakturering, hantering av inbetalningar och krav. I arbetet ingår även att besvara allmänna fakturafrågor, förfrågningar kring anslutning av vatten och avlopp, administrera vattenmätarbyten, kontrollera leverantörsfakturor inom vatten-avlopp. Kundkontakt sker huvudsakligen via telefon och mail. En viktig del i detta arbete är att aktivt delta i utvecklingen och förbättringen av processer och rutiner i vår kundadministration. I rollen finns stort utrymme att fritt forma utvecklingen av denna tjänst. Du rapporterar till VA-chefen, Vatten-Avlopp.

Kvalifikationer
Du som söker denna tjänst har lägst en gymnasial utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av kundservicerelaterade uppgifter, förståelse för tekniska frågor samt intresse för att driva systemstödsutveckling.

För att trivas i rollen så tycker du om att arbeta på en arbetsplats som präglas av affärsmässighet, högt tempo, högt i tak och en stark positiv anda. För dig är det viktigt att göra ett bra jobb och att alltid leverera förstklassig service till kunder och kollegor. Du trivs med att jobba både självständigt och i team. Vidare ser vi även att du har lätt för att skapa och bevara goda relationer och en fallenhet att snabbt sätta dig in i nya uppdrag. Du har en naturlig fallenhet för att planera, strukturera och organisera ditt eget arbete.

Våra kontakter internt och externt bygger på samarbete och goda relationer därför fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt ett professionellt bemötande.

Villkor
Heltid. Föräldravikariat ca ett år fram till sommaren 2020, med möjlighet till förlängning.

Anställningsform TEMPORARY_POSITION_MT_6
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer TSN 2019/26
Kontakt
  • Pernilla Bratt, 0510-770279
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-77 00 00
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-03-27

Inapoi la locuri de munca vacante