Vård & Omsorg, Hela Staden

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.
Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.
Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.

Vi söker sjuksköterska/specialistsjuksköterska till Vård och Omsorg

Arbetsuppgifter:
Vård- och omsorg erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra patienter är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Utgångspunkten för sjuksköterskans arbete är teamarbete. Du kommer arbeta i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterska/specialistsjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och enhetschef. Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska ansvarar du för patienter som är inskrivna i kommunens hälso- och sjukvård. I din profession gör du självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och planerar omvårdnadsinsatser samt handleder och utbildar omvårdnadspersonalen inom hälso- och sjukvårdsfrågor. Du arbetar självständigt och det ställer krav på att du kan planera din arbetsdag utifrån patientens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer:
Vi söker legitimerad sjuksköterska till Vård och Omsorg. Du ska ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med sjuksköterskeuppgifter för personer i behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot distriktssköterska, Äldres hälsa eller Demens är meriterande.

- Du behöver ha förmåga att kunna göra prioriteringar under din arbetsdag och samtidigt ha ett professionellt bemötande.
- För dig är det självklart att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta/samverka i team med olika professioner.
- Du har goda kunskaper i svenska, så såväl muntlig som skriftlig kommunikation.
- Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor:
Tjänsten är ett vikariat på 6 månader eller längre.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer VO 2020/71
Kontakt
  • Anna Vestberg, Enhetschef, 0510-77 18 52
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-77 00 00
Publicerat 2020-02-12
Sista ansökningsdag 2020-02-26

Inapoi la locuri de munca vacante