Vård & Omsorg, Myndighetsutövning

Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.

Beskrivning
Myndighetsutövningen för hemtjänst och särskilda boenden för äldre utgår från en central enhet, men verkställigheten är uppdelad i två geografiska områden, Nya Staden respektive Gamla staden. Vi arbetar utifrån en teamorganisation, där målsättningen är att erbjuda ett samordnat stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskemål. På varje enhet finns omvårdnadspersonal och ett ledningsteam bestående av enhetschef, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut och biståndshandläggare. 

Nu söker vi en vikarierande Biståndshandläggare som vill vara med och utveckla framtidens Social Välfärd i Lidköping.
Anställningen är vikariat och heltid.

Arbetsuppgifter
Som Biståndshandläggare arbetar du med att utreda, bedöma och besluta om insatser enligt SoL. Du ingår i team och har ett nära samarbete med verkställigheten. Du ger service, information och stöd till brukare, närstående och organisationer mm.
Du samverkar med interna och externa samarbetspartners och myndigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionom-, social omsorgs- eller annan motsvarande högskoleutbildning och erfarenhet och kunskaper om aktuell lagstiftning och myndighetsutövning inom Vård- och omsorgsområdet.

Dina personliga egenskaper är självständighet, initiativförmåga samt förmåga att skapa förtroendefulla möten och förmåga till samarbete. Du bör ha intresse och vara lyhörd för enskilda individers behov samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Urvalsprocessen kan komma att påbörjas under ansökningstiden så välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 21 oktober.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer VO 2020/258
Kontakt
  • Camilla Johansson, Områdeschef, 0510-77 11 65
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-77 00 00
Publicerat 2020-10-06
Sista ansökningsdag 2020-10-21

Inapoi la locuri de munca vacante