Särskilt boende Bäckliden

Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   

Om jobbet

Bäcklidens äldreboende ligger ca en mil utanför Lidköping i samhället Vinninga.

Boendet har tre avdelningar om 24 platser och en mötesplats.

Nu söker vi en undersköterska som vill arbeta tillsammans med oss och vara delaktiga i våra arbetslag på Bäcklidens Äldreboende.

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal tillgodoser du vårdtagarnas behov. Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och du förväntas ge en god vård och omsorg.

Arbetet består av omvårdnadsarbete dag, kväll och helg som är anpassat efter individen. Du hjälper de boende med hygien, social samvaro, aktivitet, stimulans, samt ger stöd i medicinska uppgifter. Du arbetar självständigt men har en god samarbetsförmåga och deltar aktivt i teamarbetet.

För dig som undersköterska arbetar du även med kontaktmanaskap där du har ett särskilt ansvar för en eller flera individer, och där du skapar goda relationer till kollegor, den enskilde och dennes anhöriga. I ditt arbete ingår löpande dokumentation och ansvar för att upprätta, följa upp och revidera genomförandeplaner.

Vem är du?

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har förmåga att skapa trygghet samt att bemöta och förstå brukaren behovSom person har du förmåga att ta initiativ och skapa tillitsfulla relationer som bygger på omtanke och empati. Du arbetar självständigt och har en god samarbetsförmåga då du deltar aktivt i teamarbetet.

Krav:

För att kunna anställas i rollen som undersköterska behöver du med din ansökan bifoga bevis för skyddad yrkestitel alternativt ett intyg från din nuvarande arbetsgivare som styrker att du 1 juli 2023 har/hade en tillsvidareanställning som undersköterska.

  • Behärska svenska i tal och skrift samt god läsförståelse.
  • Grundläggande digital kompetens. 

Meriterande:

Vård- och omsorgscollegediplom. Erfarenhet av liknande arbete och/eller utbildning inom demens. Erfarenhet av dokumentation. 

Villkor

Vi söker en undersköterska till tillsvidareanställning på 100% med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Tillträde under våren. 

Du kommer arbeta schemalagd tid dag, kväll och helg. 

Din anställning blir inom Sektor social välfärd Lidköpings kommun, med placering på Bäckliden äldreboende, vilket innebär att det kan förekomma att du får arbeta på andra enheter än Bäckliden äldreboende.

Bäckliden äldreboende finns lokaliserat utanför centrala Lidköping och B-körkort är önskvärt samt att du kan ta dig till och från arbetet på egen hand. 

Urval sker kontinuerligt under rekryteringsperioden.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20240601
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Vinninga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer SV 2024/84
Kontakt
  • Björn Salgren, 0510-771660
Publicerat 2024-03-15
Sista ansökningsdag 2024-04-05

Tillbaka till lediga jobb