Barn & Skola, Stenhammarskolan

Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, pedagogisk omsorg, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, grundsärskola, musikskola och fritidsgårdar.Stenhammarskolan ligger naturskönt belägen med skogen och Vänerstranden alldeles inpå knutarna. Enheten består av förskola, förskoleklass, skola årskurs 1-6 och fritidshem.
Stenhammarskolan har fem arbetslag, förskoleklass till årskurs 1, årskurs 2 till 3, årskurs 4 och årskurs 5 till 6. Vi arbetar i paralleller i syfte att kunna samarbeta mellan klasserna och jobba ämnesintegrerat. Vårt femte arbetslag är ett resursteam med olika kompetenser som bland annat arbetar med särskilt stöd och erbjuder läxhjälp.
På Stenhammarskolan har alla elever i årskurs ett till sex ett eget digitalt verktyg. Att väva samman teknik, pedagogik och innehåll till nya lärprocesser är spännande utmaningar vi står inför.
Stenhammarskolan är en skola för hållbar utveckling. Vi arbetar med hållbarhet utifrån det ekologiska, det ekonomiska och det sociala perspektivet. Under skoltid, fritidstid och på raster har vi förmånen att kunna använda skolskogen och andra inbjudande lärmiljöer alldeles i anslutning till skolgården.

Vill du vara med och skapa framtidstro för våra elever i Lidköping? Då vill vi att du fortsätter att läsa den här annonsen och titta på vår film.

 

Arbetsbeskrivning

Din främsta uppgift är att tillsammans med kollegor i arbetslag utmana eleven i lärandet och stödja eleven i sin kunskapsutveckling mot uppsatta mål. Förutom att planera, genomföra och utvärdera undervisning kommer du tillsammans med kollegor arbeta med att utveckla skolan utifrån prioriterade utvecklingsområden.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Ma/No årskurserna F-6.

Vi söker dig som är väl förtrogen med ämnenas syfte, förmågor och kunskapskrav och är väl insatt i skolans kunskapssyn och värdegrundsuppdrag. Du har god kunskap och kompetens inom digitala och formativa lärprocesser.

Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar.

Du ser möjligheter i att arbeta ämnesövergripande i samarbete med andra. Ditt lärande i det kollegiala lärandet är en självklarhet. Du reflekterar över och analyserar din egen undervisning som en naturlig del av din praktik. Du har ett stort engagemang i klassrummet och tar ett stort ansvar i arbetet.

Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.

 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 8/1 2018.

Övrigt

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 8 januari 2018
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer BSN 2017/385
Kontakt
  • Jenny Ryding, rektor, 0510-77 15 84
  • Malin Florén, biträdande rektor, 0510-77 15 61
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Ulrika Lindahl, 0510-77 00 80
  • Lärarnas Riksförbund, Ingela Kronlid, 0732-31 70 05
Publicerat 2017-10-13
Sista ansökningsdag 2017-10-29

Tillbaka till lediga jobb