Vård & Omsorg, Äldreomsorg Nya Staden, Örslösa

Beskrivning

Örslösa/Tun tillhör Äldreomsorg Nya staden. Här finns även vår mötesplats som är en träffpunkt för landsortens äldre. Hos oss arbetar du och ingår i ett team bestående av omvårdnadspersonal, distriktsköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och enhetschef. Tillsammans ser vi till att våra vårdtagare får bästa möjliga vård och omsorg.

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta tillsammans med oss och som delar vår värdegrund.

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal tillgodoser du vårdtagarens behov. Respekten för människors självbestämmande och integritet är grunden i ditt arbete och du förväntas ge en god vård och omsorg.

Arbetet består av omvårdnadsarbete som är anpassat efter individen. Det kan handla om socialt stöd, sysslor i hemmet, hjälp med hygien, ge stöd i medicinska uppgifter och möjlighet till stimulans och aktivering.

Du arbetar självständigt men har en god samarbetsförmåga då du förväntas delta aktivt i teamarbetet. Vi arbetar med kontaktmannaskap där du har ett särskilt ansvar för en eller flera individer, och där du skapar goda relationer till den enskilde och dennes anhöriga. I ditt arbete ingår löpande dokumentation och ansvar för genomförandeplaner.

Du kommer arbeta schemalagd tid såsom dag, kväll och helg. Tjänsterna innebär arbete vid äldreboendet Lugnet och hemvård Örslösa/Tun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och som har erfarenhet av liknande arbete.

Du har en förmåga att skapa trygghet samt att bemöta och förstå brukarens behov. För dig är det självklart att ha ett professionellt förhållningssätt i ditt arbete och du sätter alltid brukaren i centrum. Arbetet är mycket självständigt varför du måste känna dig trygg i din yrkesroll.

Eftersom social dokumentation och kommunikation är viktiga i ditt arbete, behöver du ha goda kunskaper i svenska samt god datavana. Transporter mellan vårdtagare görs med bil i hemvården. Det krävs därför att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 100% med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer VON 2019/429
Kontakt
  • Beatrice Nilsson Jonsson, enhetschef, 0510-77 18 03
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter, 0510-77 00 00
Publicerat 2019-12-03
Sista ansökningsdag 2019-12-17

Tillbaka till lediga jobb